Salgs- og leveringsbetingelser

Du bedes venligst læse salgs- og leveringsbetingelserne igennem, før du afgiver din bestilling på køb af RO's Torvs gavekort.

 

RO's Torvs gavekort

RO's Torvs gavekort er et elektronisk gavekort, der kan bruges som et slags hævekort i stedet for kontanter - dog uden pinkode. Gavekortet har dermed samme anvendelse som kontanter og kan ikke spærres.

Ved køb af gavekortet accepterer du at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse, f. eks. ved tyveri af gavekortet. Det samme er tilfældet for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det. Da gavekortet højst kan indeholde 3.000 kr., er tabet dog altid begrænset til 3.000 kr. per kort, og maksimalt restindestående. 

Mistede gavekort erstattes ikke.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling på RO's Torv hos de butikker/lejemål der har tilmeldt sig gavekortordningen. Du kan til enhver tid se en liste over deltagende butikker på rostorv.dk.

Minimumsbeløbet på et gavekort er 100 kr. og maksimumsbeløbet er 3.000 kr.

Ved bestilling af gavekort medfølger en flot gaveæske uden beregning.

RO's Torvs gavekort udbydes af:

Centerforeningen RO's Torv F.M.B.A.

RO's Torv 1,1.55 

4000 Roskilde

Cvr.nr. 27 23 91 96 (etableringsår 2003)

E-mail: support@rosgavekort.dk

 

Køb af gavekort ved personlig henvendelse.

Køb af gavekort kan ske ved personlig henvendelse i Bog&idé ved indgang Øst på RO’s Torv. Hverdage kl.10-19, lørdag og søndag kl.10-17.

 

Store gavekortordre

OBS: Ønsker man at købe mere end 10 gavekort, skal disse bestilles online. Ordrer over 10 stk. kan altså ikke købes i Bog&idé.
 

Online bestilling & betaling

Bestilling kan ske online via www.rostorv.dk.

Når du har indtastet din bestilling af gavekort og gennemført betalingen, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtigt frem.

Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på "Godkend køb", og der står "Tak for din bestilling" på din skærm.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte os på support@rosgavekort.dk, så vil vi forsøge at hjælpe dig. Bemærk dog, at mailen kun besvares i hverdage.

 

Online betaling

Du kan betale med:

Dankort, Visa, MasterCard og Maestro.

Din betaling håndteres af Nets betalingsmodul NetAxept. Nets håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industry Data Security Standard, forkortet til PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes først på din konto, når gavekortet afsendes.
 

Leveringsbetingelser

Der er ingen forsendelse på lørdage, søndage og helligdage.

Af sikkerhedshensyn vil gavekortet blive sendt uden penge på. I forbindelse med modtagelsen af en bestilling fremsendes en aktiveringskode i en separat kuvert eller mail. Når du har modtaget gavekortet, skal du derfor aktivere dit RO's Torv gavekort på websitet www.rostorv.dk. Under punktet 'Gavekort' trykker du på knappen 'Aktivér kort'. Herefter finder du de anvisninger, du skal følge for at aktivere kortet, og du modtager en bekræftelse på skærmen, når kortet er aktiveret. Du skal bruge hele kort-nummeret, der står på gavekortet ved aktivering.

RO's Torvs gavekort leveres kun i Danmark og alle gavekort sendes med Post Danmark. Der kan forekomme forsinkelser ved Post Danmark, som RO's Torv er uden indflydelse på.

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til support@rosgavekort.dk

I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.
 

Ekspeditionsgebyrer

Gebyr for forsendelse og håndtering udgør hhv. 20 kr. pr. gavekort, eller 40 kr. pr. gavekort hvis der er valgt quickbreve som forsendelsesmetode.
 

Fortrydelsesret ved online køb

Du kan fortryde aftalen om køb af gavekort efter forbrugeraftalelovens § 17.

 

Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget gavekortet.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den bestilte tjenesteydelse. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail).

Hvis du f.eks. modtager gavekortet mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har du frist til og med mandag den 15. Har du først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har du frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Hvis du fortryder, skal du tilbagesende gavekortet inden udløbet af fortrydelsesfristen. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet kuverten med gavekortet til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. sende brevet anbefalet og opbevare postkvitteringen.

Underretning om, at du har fortrudt aftalen samt returnering af gavekort skal ske til: support@rosgavekort.dk

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage kuverten med kortet, eller undlade at hente kuverten på posthuset mv.

Når vi har modtaget gavekortet retur fra dig, indsætter vi gavekortets pålydende værdi på din bankkonto. Gebyr for håndtering og forsendelse refunderes ikke og du skal selv betale omkostningerne (porto/fragt) ved tilbage sendelsen.

Se kortbestemmelserne her.

Når du accepterer salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig kortbestemmelserne.
 

Gyldighed

Gavekortet udløber 5 år fra leveringsdato.
 

Saldo

Du kan på alle tider af døgnet se gavekortets saldo på www.rostorv.dk, ligesom du kan scanne QR-koden på kortets bagside ved at åbne kameraet på din smartphone.
 

Klage over selve gavekortet

Det er ikke muligt at klage til et privat eller et godkendt klagenævn, men ønsker du at klage, så kan du henvende dig til: support@rosgavekort.dk

 

Klage over en vare/ydelse købt med gavekortet

Du skal henvende dig i den butik, hvor du har købt varen.
 

Persondatapolitik

Din datasikkerhed er vigtig for os. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de relevante love om beskyttelse af databeskyttelse, herunder persondataloven. Læs mere her.
 

Sprog

Denne aftale indgås på dansk.
 

Lovvalg & Værneting

Enhver tvist om Gavekortet, der involverer Centerforeningen RO's Torv, er underlagt dansk ret, og Københavns Byret som første instans for behandling af sådanne tvister, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.
 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på support@rosgavekort.dk

 

 

Kortbestemmelser for RO's Torvs gavekort

Udbyder

RO's Torvs gavekort udbydes af:
Centerforeningen RO's Torv F.M.B.A.

RO's Torv 1,1.55 

4000 Roskilde

Cvr.nr. 27 23 91 96 (etableringsår 2003)

E-mail: support@rosgavekort.dk

 

RO's Torvs gavekorts anvendelsesmuligheder

RO's Torvs gavekort er et elektronisk gavekort, der kan bruges som et slags hævekort i stedet for kontanter - dog uden pinkode. Gavekortet har dermed samme anvendelse som kontanter og kan ikke spærres.


Minimumbeløbet på et gavekort er 100 kr. og maksimumbeløbet er 3.000 kr.

Ved bestilling af gavekort medfølger en flot gaveæske uden beregning.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling på RO's Torv hos de butikker/lejemål, der har tilmeldt sig gavekortordningen. Du kan til enhver tid se en liste over deltagende butikker på rostorv.dk.
 

Vilkår for brug af gavekortet

RO's Torv gavekortet er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker. Gavekortet anvendes uden pinkode og er dermed ikke det samme som et almindeligt betalingskort.

Gavekortet er ikke personligt, og du kan frit overdrage gavekortet. Du accepterer, at det er den til enhver tid værende besidder af gavekortet, som råder over gavekortet i forhold til RO's Torv og de tilknyttede butikker, idet kortet anses for en ihændehaverfordring.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Ved køb af gavekortet accepterer du at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse, f. eks. ved tyveri af gavekortet. Det samme er tilfældet for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det. Da gavekortet højst kan indeholde 3.000 kr., er tabet dog altid begrænset til 3.000 kr. per kort.

Mistede gavekort erstattes ikke.
 

Saldo

Du kan altid se gavekortets saldo på rostorv.dk, ligesom du kan scanne QR-koden på kortets bagside ved at åbne kameraet på din smartphone.
 

Gyldighed

Gavekortet udløber 5 år fra leveringsdato.
 

Klage over selve gavekortet

Det er ikke muligt at klage til et privat eller et godkendt klagenævn, men ønsker du at klage, så kan du henvende dig til: support@rosgavekort.dk

 

Klage over en vare/ydelse købt med gavekortet

Du skal henvende dig i den butik, hvor du har købt varen.
 

Indsamling, opbevaring og videregivelse af personlige oplysninger

Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mail, når du frivilligt giver disse oplysninger til os.

Disse oplysninger vil kun blive brugt af RO's Torv for at give dig de oplysninger, som du har anmodet om, eller til gennemførelse af en aftale, når du bestiller en ydelse hos os.

Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for EU/EØS.

Oplysningerne behandles af en ekstern databehandler (Nets) hvor den benyttede betalingssoftware lever op til de nationale og internationale kortorganisationers sikkerhedskrav der kaldes for PCI-standard (Payment Card Industry Data Security Standard). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Oplysningerne vil ikke blive videregivet til andre selskaber uden dit forudgående samtykke, men kan blive anvendt af os eller af det selskab, der fungerer som databehandler for os med henblik på behandling af oplysningerne, herunder til at gennemføre køb af gavekortet. Vi kan desuden anvende oplysningerne inden for selskabet med henblik på at udføre markedsundersøgelser eller lignende.

Du kan få nærmere oplysninger om de personoplysninger, som vi har registeret om dig, ved at rette henvendelse til os.

Du kan i den forbindelse få rettet eventuelle ukorrekte oplysninger om dig eller bede os om, at vi ophører med behandlingen af oplysninger om dig.

Anmodning om indsigt eller indsigelse kan rettes til Centerforeningen RO's Torv F.M.B.A., RO's Torv 1,1.55, 4000 Roskilde.
 

Lovvalg & Værneting

Enhver tvist om gavekortet, der involverer Centerforeningen RO's Torv F.M.B.A., er underlagt dansk ret, og Københavns Byret som første instans for behandling af sådanne tvist.
 

Persondatapolitik

Køb af gavekort medfører registrering af personlige oplysninger, f.eks. navn og adresse på køber og modtager, samt køberens kreditoplysninger.

 

Disse oplysninger bliver brugt af RO´s Torv for at gennemføre det køb du foretager hos os og behandles fortroligt.

 

Oplysningerne behandles også af en ekstern databehandler (Nets) hvor den benyttede betalingssoftware lever op til de nationale og internationale kortorganisationers sikkerhedskrav, der kaldes for PCI-standard (Payment Card Industry Data Security Standard). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

 

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til andre selskaber uden dit forudgående samtykke og anvendes af os og af det selskab, som fungerer som databehandler for os med henblik på behandling af oplysningerne, herunder til at gennemføre køb af gavekort.

 

Du kan få nærmere oplysninger om de personoplysninger, som vi har registeret om dig, ved at rette henvendelse til os. Du kan i den forbindelse få rettet eventuelle ukorrekte oplysninger om dig eller bede os om, at vi ophører med behandlingen af oplysninger om dig ved at annullere dit køb.

 

RO´s Torv påtager sig at sikre, at al behandling og opbevaring af de personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med persondataloven.

 

Anmodning om indsigt eller indsigelse kan rettes til:

 

RO's Torvs Centerinformation

RO's Torv 1,1.55 

4000 Roskilde

Cvr.nr. 27 23 91 96

E-mail: support@rosgavekort.dk

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på support@rosgavekort.dk